De zwemvijver voor jou alleen

 

Het is mogelijk om in overleg de zwemvijver voor je hond af te huren. De kosten hiervoor bedragen € 20,00 per uur met een maximum te reserveren tijd van 2 uur.  Er zijn maximaal 2 honden toegestaan. Heeft u meer honden, dan vragen we een toeslag van 5,00 per hond. Op zon- en maandagen is de zwemvijver niet privé af te huren. En kijk eerst even in de activiteitenagenda. Als er een activiteit gepland staat, dan is de zwemvijver ook niet af te huren.

Wil je een keer langer gebruik maken van de zwemvijver, neem dan contact op. Dan maken we een offerte op maat.

Fotoshoot

Wil je graag van de gelegenheid gebruik maken en foto's laten maken door Uw Hondenfotograaf? Dat kan. Deze shoot tijdens jullie verblijf kost 70,00. De kosten voor de reservering t.w.v. 20,00 hoeven dan niet betaald te worden. Je hebt dan een shoot én de vijver voor jezelf voor de prijs van alleen de shoot. De foto's worden daarna in een systeem geupload waar je ze kunt gaan bestellen.

Portfolio bekijken van Uw Hondenfotograaf? Klik dan hier.

 

Reserveren?

Wil je een reservering plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om de reservering te bevestigen. In de weekenden is het overigens niet meer mogelijk om te reserveren omdat we helemaal zijn volgeboekt dit jaar.