Een terugkomdag organiseren of iets voor een groep?

Wil je een terugkomdag organiseren voor de eigenaren van de pups van een bepaald nest? Of wil je iets organiseren voor een groep mensen met hun honden. Denk aan een hondenclub of vriendengroep.

De volledig omheinde hondenzwemvijver is voor een dagdeel af te huren. De richtlijn voor het aantal honden zit op 20 honden. Zijn er meer honden, dan willen we dat graag weten.

Fotografie

Tijdens de terugkomdag of groepsbijeenkomst is het mogelijk foto's te laten maken door de hondenfotograaf. De groepsfoto is inbegrepen bij de huurprijs. Alle andere foto's zijn later na te bestellen via het bestelsysteem.

Arrangement

Het is mogelijk een arrangement te boeken. Dan regelen wij de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Gedurende de middag een heerlijke borrelplank. En als afsluiting nog een bbq. Het is allemaal mogelijk. Graag bespreken we de wensen met u en maken een offerte op maat.


Prijzen

Als u wilt weten wat het kost om de zwemvijver voor een groep af te huren, download dan hier de prijslijst. Let op, wij behouden ons het recht voor om tussentijds prijzen aan te passen. U kunt dus geen rechten ontlenen aan deze prijslijst. Uiteraard doen wij ons best om de prijslijst up to date te houden. U kunt altijd een offerte opvragen.


Reserveren?

Wil je zwemvijver afhuren voor een groep? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op zaterdagen, zondagen en maandagen lezen wij onze mail beperkt.Terugkomdag 5 augustus 2017

Op 5 augustus werd er een terugkomdag georganiseerd met teckeltjes en hun baasjes.