Een terugkomdag organiseren of iets voor een groep?

Wil je een terugkomdag organiseren voor de eigenaren van de pups van een bepaald nest? Of wil je iets organiseren voor een groep mensen met hun honden. Denk aan een hondenclub of vriendengroep.

De volledig omheinde hondenzwemvijver is voor een dagdeel af te huren. De richtlijn voor het aantal honden zit op 20 honden. Zijn er meer honden, dan willen we dat graag weten.

Fotografie

Tijdens de terugkomdag of groepsbijeenkomst is het mogelijk foto's te laten maken door de hondenfotograaf. De groepsfoto is inbegrepen bij de huurprijs. Alle andere foto's zijn later na te bestellen via het bestelsysteem.

Arrangement

Het is mogelijk een arrangement te boeken. Dan regelen wij de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Gedurende de middag een heerlijke borrelplank. En als afsluiting nog een bbq. Het is allemaal mogelijk. Graag bespreken we de wensen met u en maken een offerte op maat.

Reserveren?

Wil je zwemvijver afhuren voor een groep? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op zaterdagen, zondagen en maandagen lezen wij onze mail beperkt.

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM DE ZWEMVIJVER IN DE WEEKENDEN AF TE HUREN IN 2019. WE ZITTEN VOL. 

HET PLAATSEN VAN RESERVERINGEN IN 2020 IS NOG NIET MOGELIJK. U KUNT WEL UW VOORKEUR AANGEVEN, MAAR DAT IS GEEN GARANTIE. WE GAAN LATER DIT JAAR DE PLANNING VOOR 2020 OPSTELLEN. 
Terugkomdag 5 augustus 2017

Op 5 augustus werd er een terugkomdag georganiseerd met teckeltjes en hun baasjes.