Een terugkomdag organiseren of iets voor een groep?

Wil je een terugkomdag organiseren voor de eigenaren van de pups van een bepaald nest? Of wil je iets organiseren voor een groep mensen met hun honden. Denk aan een hondenclub of vriendengroep.

De volledig omheinde hondenzwemvijver is voor een dagdeel af te huren. De richtlijn voor het aantal honden zit op 20 honden. Zijn er meer honden, dan willen we dat graag weten.

Fotografie

Tijdens de terugkomdag of groepsbijeenkomst is het mogelijk foto's te laten maken door de hondenfotograaf. De groepsfoto is inbegrepen bij de huurprijs. Alle andere foto's zijn later na te bestellen via het bestelsysteem.

Arrangement

Het is mogelijk een arrangement te boeken. Dan regelen wij de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Gedurende de middag een heerlijke borrelplank. En als afsluiting nog een bbq. Het is allemaal mogelijk. Graag bespreken we de wensen met u en maken een offerte op maat.

Reserveren?

Wil je zwemvijver afhuren voor een groep? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. LET OP: t/m september 2018 is het niet meer mogelijk om de vijver in het weekend voor een dagdeel af te huren. We zijn volgeboekt. Op vrijdagmiddagen zijn er nog wel mogelijkheden.Terugkomdag 5 augustus 2017

Op 5 augustus werd er een terugkomdag georganiseerd met teckeltjes en hun baasjes.