Een terugkomdag organiseren of iets voor een groep?

Wil je een terugkomdag organiseren voor de eigenaren van de pups van een bepaald nest? Of wil je iets organiseren voor een groep mensen met hun honden. Denk aan een hondenclub of vriendengroep.

De volledig omheinde hondenzwemvijver is voor een dagdeel af te huren. Dit kan op zaterdagen en zondagen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Arrangement

Het is mogelijk een arrangement te boeken. Dan regelen wij de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Gedurende de middag een heerlijke borrelplank. En als afsluiting nog een bbq. Het is allemaal mogelijk. Graag bespreken we de wensen met u en maken een offerte op maat.

Reserveren?

Wil je zwemvijver afhuren voor een groep? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Op zaterdagen, zondagen en maandagen lezen wij onze mail beperkt.


In de periode oktober t/m december is het mogelijk om op zaterdagen een blok af te huren van 3 uur. In de najaarsperiode verzorgen wij overigens GEEN bbq meer. Het maximum aantal honden per groep houden we beperkt ivm de belasting van het veld. Max. 20 honden.


10:00-13:00 en/of 13:30-16:30. Vul onderstaand formulier in en wij sturen je alle informatie toe.


Houd er rekening mee dat we de reservering vooraf kunnen annuleren ivm de toestand van ons veld. Bij langdurige regenval wordt ons veld drassig en dan is het niet wenselijk dat er veel honden op komen.

 Terugkomdag 5 augustus 2017

 

Op 5 augustus werd er een terugkomdag georganiseerd met teckeltjes en hun baasjes.