Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Gastenboek

Gasten die de hondenzwemvijver bezochten vertellen over hun ervaringen tijdens bv een terugkomdag.


Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Marleen Vanstraelen
06-09-17 15:50:56
Hallo, wij hebben zaterdag ook mogen meegenieten tijdens de terugkeerdag van de weimaraners, we hebben er erg van genoten, top, toplocatie, Joy was 's avonds heel moe op de terugweg naar België, ze heeft geslapen als een roosje, moe maar voldaan, dank aan de fokkers en de uitbaatster van ut poeleke om dit te organiseren, jammer voor ons dat het zo ver is maar we willen heel graag nog eens terug komen !!!!!
groetjes
Danny,Marleen en Joy
Opmerking:
Hoi Danny, Marleen en Joy,
Leuk dat jullie er waren en dat jullie ervan hebben genoten. Wellicht dat een zwemparty op een zondag een keer een leuke optie voor jullie is om speciaal voor op en neer te rijden. Zo'n party duurt 3 uur.
Groet en tot ziens
Monique Nillesen
Martien en Halina Weimaraners
06-09-17 10:14:08
Afgelopen zaterdag hadden wij een terugkomdag met in totaal 10 levenslustige weimaraners. De honden konden hier lekker en bovenal veilig los lopen, zwemmen en met elkaar ravotten. Zowel alle baasjes als de honden hebben het uitstekend naar de zin gehad. gewoon Top !!!
Ook de catering, welke we door Monique (eigenaresse van ""Ut Poeleke") hebben laten verzorgen was perfect en zeer compleet verzorgd.
Zeker een aanrader voor iedereen die graag met honden bezig is en zichzelf en de honden een betaalbaar pleziertje gunt.
Opmerking:
Hoi Martien en Halina,
Ik vond het erg leuk om deze middag geheel voor jullie te mogen verzorgen. De Weimaraners hebben zichtbaar genoten en ik ben blij dat ik uit de terugkoppeling verneem dat ook alle baasjes plezier hebben gehad. Graag tot ziens bij een volgende terugkomdag
Groet,
Monique Nillesen
Annie en Frans Lindner
07-08-17 18:18:15
Geweldig wat een leuke dag hebben we gehad pluimpje voor de gastvrouw alles was top verzorgt. De tekkels hebben ook erg genoten dit is duidelijk voor herhaling vatbaar dank aan allen en Mieke je bent geweldig groetjes Annie en Frans Lindner Haarlo
Opmerking:
Bedankt Annie en Frans.
Lemke Zentveld
07-08-17 16:24:36
Nog steeds aan het nagenieten van deze leuke middag. En Oege is er nog steeds moe van..... Alles was goed geregeld, we konden goed schuilen tijdens de regen en daarna weer lekker buiten zitten toen het zonnetje begon te schijnen! Wat een héérlijke plek om met alle pups en hun baasjes bij elkaar te zijn. Echt voor herhaling vatbaar!!
Opmerking:
Fijn dat het zo goed is bevallen. En Oege, die komt wel weer bij.
Suzanne Stellaard
07-08-17 16:16:25
Wat een prachtigen locatie! Heerlijke ruimte voor de honden om te rennen en te spelen. Ook nog een zwemvijver voor de nodige afkoeling. Ook aan de kinderen is gedacht met een grote trampoline. Hartelijke ontvangst van de vriendelijke gatvrouw, die als klap op de vuurpijl nog prachtige professionele foto's van de hondjes heeft gemaakt. Alles super verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Opmerking:
Bedankt Suzanne. Leuk dat je er was.
Tonen: 5  10   20