Gastenboek

Gasten die de hondenzwemvijver bezochten vertellen over hun ervaringen tijdens bv een terugkomdag.


Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Toon Velraeds
02-09-18 19:49:14
Gisteren op 1 September een reunie gehad met de club van golden retrievers van Golden Promise.
Het was een heerlijke middag met een heerlijke sfeer. Alles was ook tot in de puntjes geregeld. Fijn parkeren, perfect terrein wat helemaal omheind was, de koffie en broodjes waren lekker en te krijgen voor een hele redelijke prijs!
Zeker een aanrader voor eens lekker te genieten met een groep honden!
Ook de vrouw des huizes was erg gastvrij en zelf een groot hondenliefhebber!

Complimenten!

Heike en Toon Velraeds en natuurlijk Charlie!
Opmerking:
Bedankt Toon en Heike voor jullie uitgebreide review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. En graag tot ziens bij de zwemvijver.
Nancy Debie
13-07-18 22:25:15
Afgelopen zondag reünie gehad met onze goldens......het was in Woord geweldig!
De honden vonden t ook super!
Waar vind je dit dan ook.....een heerlijke zwemvijver, een super grote speel/ravot plaats en dit alles ook nog volledig omheind!
Later op de dag hebben we met z'n allen van een heerlijke BBQ genoten.....ook dit was super verzorgd!
Een echte aanrader voor alle hondenbaasjes!
Ook wij komen hier zeker vaker terug!
In een woord ?!
Opmerking:
Wat fijn dat jullie zo'n plezier hebben gehad. Graag tot ziens bij de zwemvijver.
Karinka Wijnhoven
08-05-18 13:20:05
Op 5 mei is het bevrijdingsdag, in ons geval letterlijk. We hebben op zaterdag met zeven Beagle Shiba Inu Mix hondjes van 1,5 jaar oud samen met mama Beagle en papa Shiba Inu genoten van een heerlijke dag bij Ut Poeleke. Samen ravotten in de enorme speelweide en voor sommige zelfs pootje baden in de vijver op een groot geheel omheid terrein zodat iedereen veilig is. Geluk met het weer hebben de kinderen ook genoten van de vijver en de trampoline. De volwassen zijn uitermate goed verzorgd met een hapje en drankje. Moe en voldoen is iedereen naar huis gegaan. Wij komen zeker terug!!!
Opmerking:
Hoi Karinka,
De honden hebben inderdaad heerlijk gespeeld. Wij vonden het erg leuk om jullie te mogen ontvangen en zien jullie graag weer in de toekomst.
Marleen Vanstraelen
06-09-17 15:50:56
Hallo, wij hebben zaterdag ook mogen meegenieten tijdens de terugkeerdag van de weimaraners, we hebben er erg van genoten, top, toplocatie, Joy was 's avonds heel moe op de terugweg naar België, ze heeft geslapen als een roosje, moe maar voldaan, dank aan de fokkers en de uitbaatster van ut poeleke om dit te organiseren, jammer voor ons dat het zo ver is maar we willen heel graag nog eens terug komen !!!!!
groetjes
Danny,Marleen en Joy
Opmerking:
Hoi Danny, Marleen en Joy,
Leuk dat jullie er waren en dat jullie ervan hebben genoten. Wellicht dat een zwemparty op een zondag een keer een leuke optie voor jullie is om speciaal voor op en neer te rijden. Zo'n party duurt 3 uur.
Groet en tot ziens
Monique Nillesen
Martien en Halina Weimaraners
06-09-17 10:14:08
Afgelopen zaterdag hadden wij een terugkomdag met in totaal 10 levenslustige weimaraners. De honden konden hier lekker en bovenal veilig los lopen, zwemmen en met elkaar ravotten. Zowel alle baasjes als de honden hebben het uitstekend naar de zin gehad. gewoon Top !!!
Ook de catering, welke we door Monique (eigenaresse van ""Ut Poeleke") hebben laten verzorgen was perfect en zeer compleet verzorgd.
Zeker een aanrader voor iedereen die graag met honden bezig is en zichzelf en de honden een betaalbaar pleziertje gunt.
Opmerking:
Hoi Martien en Halina,
Ik vond het erg leuk om deze middag geheel voor jullie te mogen verzorgen. De Weimaraners hebben zichtbaar genoten en ik ben blij dat ik uit de terugkoppeling verneem dat ook alle baasjes plezier hebben gehad. Graag tot ziens bij een volgende terugkomdag
Groet,
Monique Nillesen
Tonen: 5  10   20