Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Kleine hondjes in het water 

 

Speciaal voor de kleine hondjes die het op andere avonden te druk vinden hebben we iedere donderdagavond gereserveerd om te komen zwemmen. Geen gesjees van de grote honden. Lekker alle ruimte en rust voor de kleintjes. 

Dit filmpje geeft een goede indruk van de leuke avonden met de kleine hondjes.Vooraf reserveren noodzakelijk

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. VOL=VOL.


Wat is een kleine hond?

Jou hond hoort bij de categorie kleine hondjes als deze in volwassen toestand een maximale schofthoogte heeft van 40cm. Dit komt overeen met de maat van een beagle. Een Golden Retriever is hoger en hoort dus niet bij deze categorie.

Puppy's die later in volwassen toestand een schofthoogte boven de 40cm bereiken, horen NIET onder de categorie kleine hondjes. Denk aan labradorpups of herderpups. Deze puppy's kunnen tijdens de puppy duik komen zwemmen.


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 6,50 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 


Wanneer is er een kleine hondjes avond?

In 2021 is het iedere donderdagavond kleine hondjes avond van 18:00-20:30. De allereerste avond is op donderdag 15 april en de laatste is op 16 september.

Als proef hebben we in 2021 iedere eerste donderdag van de maand het speciale "klein en fijn" festival. Dat is voor de echte kleintjes onder ons. Honden tot max. 5 kg. Denk aan de chihuahua's, vlinderhondjes, pomerianen, papilon, toy poodle, yorkshire terriers. Meer info over het klein en fijn festival vind je hier.


Alle avonden zijn van 18:00-20:30

do 8jul

do 12 aug

do 9 sep

do 15 jul GEANNULEERD

do 19 aug

do 16 sep

do 22 jul

do 26 aug


do 29 jul
LET OP: 

Donderdag 6 mei (GEANNULEERD), 3 juni, 1 juli, 5 augustus en 2 september, dan is het klein en fijn festival

Donderdag 13 mei is Hemelvaartsdag. Dan is de zwemvijver gesloten.


Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


Reserveren

Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsemail. Check ook even je spam.


 

We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens deze speciale avonden 'kleine hondjes in het water'.