Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Grote honden avond (Groot en Onstuimig) 

Speciaal voor de grote honden die wat onstuimiger en/of lomper zijn hebben we een aantal avonden georganiseerd. Geen kleine honden in de buurt. Ook geen honden die lichamelijke klachten hebben. Deze avond is echt speciaal voor de vitale grote hond. Een hond die tegen een stootje kan. Een hond die graag flink stoeit en waarvan de baasjes het ook heerlijk vinden als dat een keertje mag.


Vooraf reserveren VERPLICHT

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om vooraf te reserveren.


Wat is een grote hond?

Een grote hond is een hond met een minimale maat van een labrador/golden retriever. De hond moet 100% fit en vitaal zijn. Hij mag niets mankeren. En daarmee bedoelen we dat hij niets mag mankeren waardoor hij last kan ondervinden tijdens het spelen en stoeien. De grote hond waarvoor deze avonden bedoeld zijn is een hond die tegen een stootje kan. Een hond waarvan de baas ook tegen een stootje kan en die niet meteen bezorgd is als het er even wat lomper of onstuimiger aan toe gaat .


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 6,50 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 


Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.


Wanneer is er een avond voor de grote honden in 2021?

 

Dinsdag 20 april 18:00-20:30 GEANNULEERD

Dinsdag 25 mei 18:00-20:30

Dinsdag 29 juni 18:00-20:30

Dinsdag 14 september 18:00-20:30


Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens deze speciale avonden 'Groot en Onstuimig'.