Senioren honden avond

Heb je een hond die de actiefste tijd van zijn leven alweer achter zich heeft en je zou graag een keertje naar de zwemvijver willen komen, dan zijn deze avonden iets voor jullie. Geen gesjees van de actieve jonge honden. Maar allemaal rustige lobussen die een beetje rondkuieren en die het wel best vinden.

De senioren leeftijd verschilt per hond. En daarom laten we het aan jullie als baasjes over om te beslissen of je hond inmiddels een senior is. Honden die blind zijn, slecht zien, of horen passen hier ook prima tussen. De snelle actieve honden zijn namelijk thuis en daar hebben ze dus geen last van.

Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen.

Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken en te eten te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Wanneer is er een avond voor de senioren honden in 2019?

donderdag 9 mei 18:00 - 20:30

donderdag 13 juni 18:00 - 20:30

vrijdag 19 juli 18:00 - 20:30 GEANNULEERD

vrijdag 16 augustus 18:00 - 20:30

donderdag 12 september 18:00 - 20:30