Ladies Night 24 juli (UITVERKOCHT)

Dit mag je niet gaan missen. De allereerste Ladies Night bij hondenzwemvijver Ut Poeleke. Een speciale en ludieke geheel verzorgde avond voor alle vrouwtjes met hun teefjes. Dus geen mannen en ook geen reutjes. Een avond met een knipoog. Geniet van de zwemvijver als de zon is ondergegaan en de sfeerlampen rondom de vijver zijn aangegaan. Een unieke beleving in het Oeffeltse buitengebied.

Wat valt er te beleven op de ladies night?


Samen naar de kapper

Breng een bezoekje samen met je hond aan kapsalon 'de mooie dennekes'. Deze kapsalon staat garant voor een leuke styling van jou kapsel en het kapsel van je hond. Neem samen plaats in de kapsalon en laat het gebeuren. Kapster Linda Nillesen van Kapsalon Gijsbers te Boxmeer en trimster Marij Janssen van trimsalon Marij te Haps gaan er voor zorgen dat jullie er samen weer spetterend uitzien. Een super leuke ervaring die zeker op beeld zal worden vastgelegd.

Verrassingsoptreden

Tijdens deze avond zal er ook een verrassingsoptreden zijn van een mistery guest. We zeggen natuurlijk niet wie het is, maar we kunnen niet wachten om jullie gezichten te zien als deze gast zich laat zien en het optreden start.  

Race snelste teefje

Op onze renbaan met een aantal afleidingen zal duidelijk worden wie het snelste teefje van de avond is. Deelname is uiteraard niet verplicht maar geheel vrijblijvend.

Verloting diverse prijzen

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een nummer. Dit nummer "could be your lucky number". Bewaar dit goed want tijdens de avond kan dit nummer jou een hele leuke prijs gaan opleveren. Er worden diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld door:

Goody bag

En als jullie dan weer naar huis gaan staat er een goody bag voor jullie klaar met diverse producten erin voor het vrouwtje en de hond. Een super leuke afsluiting van een gezellige avond.


Tijdens deze all-in avond zijn alle drankjes inbegrepen en gedurende de avond wordt er diverse malen rondgegaan met hapjes* voor het vrouwtje én de hond. 


Entree

De entree voor deze avond bedraagt 25,00. Dat is de all-in prijs. Er hoeft dus niets meer afgerekend te worden voor drankjes of hapjes*. Deze prijs geldt per persoon. De hond(en) mogen gratis mee. 
Heb je een vriendin die ook graag meekomt maar geen teefje heeft, geen probleem. Ze mag ook meedoen.


Prijs: 25,00 per persoon (honden zijn gratis)

Ontvangst: 19:00-19:30

Einde: 22:30

* we kunnen geen rekening houden met diverse dieetwensen. 

Tickets (UITVERKOCHT)

Wil je graag deelnemen aan deze gezellige en allereerste editie van de ladies night? Koop dan hier je ticket.