Kleine hondjes in het water 

 

Speciaal voor de kleine hondjes die het op andere avonden te druk vinden hebben we een aantal vrijdagen gereserveerd om te komen zwemmen. Geen gesjees van de grote honden. Lekker alle ruimte en rust voor de kleintjes. 
Dit filmpje geeft een goede indruk van de leuke avonden met de kleine hondjes.

Vooraf reserveren noodzakelijk

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om jezelf van te voren telefonisch of via whatsapp aan te melden. Je komt dan op de gastenlijst te staan. 06-57572772. 

Wat is een kleine hond?

Jou hond hoort bij de categorie kleine hondjes als deze in volwassen toestand een maximale schofthoogte heeft van 40cm. Dit komt overeen met de maat van een beagle. Een Golden Retriever is hoger en hoort dus niet bij deze categorie.

Puppy's die later in volwassen toestand een schofthoogte boven de 40cm bereiken, horen NIET onder de categorie kleine hondjes. Denk aan labradorpups of herderpups. Deze puppy's kunnen tijdens de puppy duik komen zwemmen.

Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 

Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Corona maatregelen

Bij binnenkomst stellen we een aantal gezondheidsvragen. We kunnen je NIET toelaten als:

- je verkouden bent

- last van benauwdheid hebt

- koorts hebt of als een familielid uit hetzelfde huishouden koorts heeft

- Je niet op de gastenlijst staat


Verder geldt dat iedereen gebruik dient te maken van een zitplaats en 1,5m afstand houden tot andere gasten is verplicht.


Houd er rekening mee dat je even moet wachten voordat je op het terrein bent. Dit komt door de aanvullende maatregelen rondom het Corona virus.

Wanneer is er een avond voor de kleine hondjes in 2020?

De kleine hondjes avonden zullen op donderdagavonden om de week plaatsvinden. 

donderdag 2 juli 18:00-20:30

donderdag 16 juli 18:00-20:30

donderdag 30 juli 18:00-20:30

donderdag 13 augustus 18:00-20:30

donderdag 27 augustus18:00-20:30

donderdag 10 september 18:00-20:30

Bij slecht weer zullen wij de thema avond afmelden. Dit doen we minimaal 2 uur van te voren op de website EN de facebookpagina. Kijk dus ALTIJD eerst nog even op de website voordat je naar Oeffelt komt met je hond.


Vooraf reserveren noodzakelijk. Entree bedraagt 5,00 per hond. Pinnen is mogelijk. Reserveren kan telefonisch of via whatsapp vanaf zaterdags voorafgaand aan de datum 06-57572772.


 

We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens deze speciale avonden 'kleine hondjes in het water'.