Kleine hondjes in het water 

 

Speciaal voor de kleine hondjes die het op andere avonden te druk vinden hebben we een aantal vrijdagen gereserveerd om te komen zwemmen. Geen gesjees van de grote honden. Lekker alle ruimte en rust voor de kleintjes. 
Dit filmpje geeft een goede indruk van de leuke avonden met de kleine hondjes.

Wat is een kleine hond?

Jou hond hoort bij de categorie kleine hondjes als deze in volwassen toestand een maximale schofthoogte heeft van 40cm. Dit komt overeen met de maat van een beagle. Een Golden Retriever is hoger en hoort dus niet bij deze categorie.

Puppy's die later in volwassen toestand een schofthoogte boven de 40cm bereiken, horen NIET onder de categorie kleine hondjes. Denk aan labradorpups of herderpups. Deze puppy's kunnen tijdens de puppy duik komen zwemmen.

Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk.
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. 

Faciliteiten

Het terrein is rondom omheind. Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hondje aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Wanneer is er een avond voor de kleine hondjes in 2020?

De kleine hondjes avonden zullen op donderdagavonden om de week plaatsvinden. De datums worden nog bekend gemaakt.

 

We wensen iedereen alvast veel plezier tijdens deze speciale avonden 'kleine hondjes in het water'.