Teckel dag 5 oktober 2019

Deze dag is speciaal voor iedereen die een Teckel heeft. Langhaar of korthaar, het maakt niet uit. 

Vind jij het leuk als je Teckel met andere Teckels speelt? En vind je het ook leuk om met andere baasjes van Teckels te praten over de typische dingen van jou hond? Dan is deze Teckel dag iets voor jullie.

Ook als je hond niet van water houdt is de zwemvijver een leuke plek om naar toe te gaan. De uitgebreide speelweide (circa 3.000m2) rondom de vijver biedt voldoende gelegenheid om te stoeien, te rennen en te spelen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de honden ook nog de snuffelweide in (circa 2.000m2). Genoeg ruimte voor deze prachtige honden.

Kruisingen met het ras Teckel zijn ook welkom net zoals de huisgenoten van de Teckel. Het is een uitje voor het hele gezin.

Impressie teckel dag 7 juli 2019

Omheining

Het terrein is rondom volledig omheind. Meer info over de omheining vind je hier

Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid waar je gekoelde en warme dranken kunt kopen. Ook zijn er diverse snacks en knabbels verkrijgbaar. 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. Pinnen is uiteraard mogelijk

Teckel race

Op deze teckel dag gaan we strijden om de titel "snelste teckel 2019". En dat kan op de racebaan. Verdere informatie zal nog volgen.

Wanneer is de Teckel dag?

Zaterdag 5 oktober

Tijdstip 11:00 - 17:00

Adres: Scheperstraat 2a 5441 PN Oeffelt

Tel: 06-57572772

Opgeven is NIET nodig. Je ben van harte welkom tussen 11:00 - 17:00

Entree: € 5,00 per hond (pinnen is mogelijk)


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

Faciliteiten

Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hond aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Standhouders

Op deze Teckel dag staat er een stand met hondensnacks. En misschien zijn er nog wel meer standhouders. 

Wil jij een stand neerzetten tijdens deze themadag? Neem dan contact met me op via info@hondenzwemvijver.nl. Stands met hondensnacks kunnen zich hier niet meer voor opgeven omdat we daarin voorzien zijn.