Doodle dag 16 augustus 2020

Deze dag is speciaal voor iedereen die een Doodle heeft. Een doodle is bijvoorbeeld de labradoodle of een goldendoodle. Ook de minidoodle valt hieronder.

Vind jij het leuk als je Doodle met andere Doodles speelt? En vind je het ook leuk om met andere baasjes van Doodles te praten over de typische dingen van jou hond? Dan is deze Doodle dag iets voor jullie.

Ook als je hond niet van water houdt is de zwemvijver een leuke plek om naar toe te gaan. De uitgebreide speelweide (circa 3.000m2) rondom de vijver biedt voldoende gelegenheid om te stoeien, te rennen en te spelen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de honden ook nog de snuffelweide in (circa 2.000m2). Genoeg ruimte voor deze prachtige honden.


Impressie doodle dag 22 september 2019 

Omheining

Het terrein is rondom volledig omheind. Meer info over de omheining vind je hier

Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid waar je gekoelde en warme dranken kunt kopen. Ook zijn er diverse snacks en knabbels verkrijgbaar. 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. Pinnen is uiteraard mogelijk

Wanneer is de labrador dag?

Zondag 16 augustus

Tijdstip blok 1: 10:00 - 13:00

Tijdstip blok 2: 13:30-16:30

Start kaartverkoop: 31 juli 09:00


Faciliteiten

Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hond aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.


Toegangsprocedure

Er geldt geen maximum meer aangaande het aantal begeleiders per hond. De hele familie mag dus weer mee.


Koop alleen een kaartje als je op alle onderstaande vragen NEE kunt antwoorden. Als we bij de entree toch een ja constateren op een van onderstaande vragen dan moeten we je de toegang weigeren. Je hebt in dat geval geen recht op teruggave van het geld.


- Heb jezelf op dit moment of een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
- Ben je verkouden
- Heb je het coronavirus (gehad) en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld
- Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
- Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld
Deze vragen stellen we ook bij de entree. Handen desinfecteren is verplicht bij de entree. Er staat desinfectiemiddel ter beschikking.


De toegang tot het terrein zal dus wat langzamer gaan dan jullie gewend zijn. Houd ook in de wachtrij 1,5m afstand tot elkaar.


Voor iedereen is er een zitplek. Maak daar gebruik van. En alstublieft, ga niet bij elkaar staan in groepen rondom de vijver. Gebruik je eigen gezonde verstand.


Kaartverkoop (start 31 juli 9:00)

Om naar de labrador dag te kunnen komen is het nodig om vooraf een kaartje voor de hond te kopen. Hiermee garanderen wij dat je toegang hebt tot het terrein en dat het niet te druk is. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

Als je met een groep honden komt (vanaf 3 honden), dan is er een gereduceerd tarief van toepassing. In de ticketshop vind je daar meer informatie over.


Bij annulering van het evenement op initiatief van de organisatie (hondenzwemvijver Ut Poeleke) heeft u recht op restitutie van de ticketprijs m.u.v. de reserveringskosten.

Bent u zelf verhinderd om welke reden ook NA aankoop van het ticket, dan heeft u geen recht op restitutie.


De enige echte verrassings 'doodleknapzak'

Waar maak je je doodle blijer mee dan een heerlijke traktatie? Precies.... En daarom is er nu ook een speciaal ticket te boeken waarbij de enige echte Poeleke verrassing doodleknapzak bij zit. Een snoepzak met allemaal natuurlijke snacks die voor jou lab klaarligt aan de balie.

Nadat u een kaartje heeft gekocht ontvangt u een email met het ticket erin. Controleer ook uw spam box want het kan zijn dat de mail daarin is beland.


LET OP!! U HOEFT ALLEEN EEN KAARTJE VOOR DE HOND TE KOPEN. NIET VOOR UZELF.