Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Adoptiehonden ochtend 28 juni 2020 (verkoop tickets start 17 jun 10:00)

Deze dag is speciaal voor iedereen die een adoptiehond heeft. 

Vind jij het leuk als je adoptiehond met andere adoptiehonden speelt? En vind je het ook leuk om met andere baasjes van adoptiehonden te praten over de typische dingen van jou hond? Dan is deze dag iets voor jullie.

Ook als je hond niet van water houdt is de zwemvijver een leuke plek om naar toe te gaan. De uitgebreide speelweide (circa 3.000m2) rondom de vijver biedt voldoende gelegenheid om te stoeien, te rennen en te spelen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de honden ook nog de snuffelweide in (circa 2.000m2). Genoeg ruimte voor deze prachtige honden.

Huisgenoten van de adoptiehond zijn ook welkom, het is immers een uitje voor het hele gezin.

Omheining

Het terrein is rondom volledig omheind. Meer info over de omheining vind je hier

Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid waar je gekoelde en warme dranken kunt kopen. Ook zijn er diverse snacks en knabbels verkrijgbaar. 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. Pinnen is uiteraard mogelijk


Wanneer is de adoptiehonden dag?

Zondag 28 juni

Tijdstip: 10:30 - 13:30

Adres: Scheperstraat 2a 5441 PN Oeffelt

Ticketverkoop start 17 juni 10:00


Faciliteiten

Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hond aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Toegangsprocedure

Max. 2 personen per hond.


Koop alleen een kaartje als je op alle onderstaande vragen NEE kunt antwoorden. Als we bij de entree toch een ja constateren op een van onderstaande vragen dan moeten we je de toegang weigeren. Je hebt in dat geval geen recht op teruggave van het geld.


- Heb jezelf op dit moment of een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
- Ben je verkouden
- Heb je het coronavirus (gehad) en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld
- Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
- Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld
Deze vragen stellen we ook bij de entree. Handen desinfecteren is verplicht bij de entree. Er staat desinfectiemiddel ter beschikking.


De toegang tot het terrein zal dus wat langzamer gaan dan jullie gewend zijn. Houd ook in de wachtrij 1,5m afstand tot elkaar.


Voor iedereen is er een zitplek. Maak daar gebruik van. En alstublieft, ga niet bij elkaar staan in groepen rondom de vijver. Gebruik je eigen gezonde verstand.


Kaartverkoop

Om naar de adoptiehondendag te kunnen komen is het nodig om vooraf een kaartje te kopen. Hiermee garanderen wij dat u toegang hebt tot het terrein en dat het niet te druk is. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

Als je met een groep honden komt (vanaf 3 honden), dan is er een gereduceerd tarief van toepassing. In de ticketshop vind je daar meer informatie over.


Bij annulering van het evenement op initiatief van de organisatie (hondenzwemvijver Ut Poeleke) heeft u recht op restitutie van de ticketprijs m.u.v. de reserveringskosten.

Bent u zelf verhinderd om welke reden ook NA aankoop van het ticket, dan heeft u geen recht op restitutie.