Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Rasdagen en -ochtenden

Vind jij het leuk als jouw hond met andere honden van hetzelfde ras speelt? En vind je het ook leuk om met andere baasjes te praten over de typische dingen van dat ras en jouw hond? Dan is deze dag iets voor jullie.

Ook als je hond niet van water houdt is de zwemvijver een leuke plek om naar toe te gaan. De uitgebreide speelweide (circa 3.000m2) rondom de vijver biedt voldoende gelegenheid om te stoeien, te rennen en te spelen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de bullen ook nog de snuffelweide in (circa 2.000m2). Genoeg ruimte voor deze prachtige honden.


Kruisingen met het ras zijn ook welkom net zoals de andere honden die deel uitmaken van het gezin. Want een rasdag bij de zwemvijver is een uitje voor het hele gezin.


Omheining

Het terrein is rondom volledig omheind. Meer info over de omheining vind je hier.


Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid waar je gekoelde en warme dranken kunt kopen. Ook zijn er diverse snacks en knabbels verkrijgbaar. 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. Pinnen is uiteraard mogelijk


Ticketverkoop

De datum waarop de voorverkoop start van jouw rasdag, staat hieronder in de tabel vermeld. De link naar de ticketverkoop zal t.z.t. in de tabel erbij verschijnen.


De entree voor een rasdag bedraagt 9,00 per hond(incl 1,00 administratie- en servicekosten voor het boekingssysteem). Bij annulering van het evenement op initiatief van de organisatie (hondenzwemvijver Ut Poeleke) heeft u recht op restitutie van de ticketprijs m.u.v. de reserveringskosten.


Bent u zelf verhinderd om welke reden ook NA aankoop van het ticket, dan heeft u geen recht op restitutie. Denk aan uw hond die ziek of loops wordt. 


Er kan optioneel een snoepzak voor de hond worden bijbesteld. De snoepzak bestaat uit rund, vis, lam en gevogelte. Als je hond een intolerantie heeft voor een of meer van deze ingrediënten, dan is de snoepzak niet geschikt om bij te bestellen.


Programma 2021

LET OP: JE KOOPT ALLEEN EEN TICKET VOOR JE HOND. Personen kunnen gratis mee.

Je kunt max. 5 tickets per keer bestellen. Vanaf 9:00 komen de datums beschikbaar.


INSTRUCTIE: NIET JE GEGEVENS VOORAF INVULLEN. DIT MOET JE PAS DOEN ALS DE DATUM VERSCHIJNT. ALS JE HET VOORAF AL INVULT OM TIJD TE WILLEN WINNEN, DAN KRIJG JE EEN FOUTMELDING EN KUN JE DUS ALLES OPNIEUW DOEN MET HET RISICO DAT DE KAARTJES ZIJN UITVERKOCHT.

Datum

Ras

Tickets

za 21 augustus 10:30-13:00

Herders

UITVERKOCHT

za 21 augustus 13:30-16:00

Border Collies

UITVERKOCHT

zo 22 augustus 10:30-13:00

Golden Retrievers

UITVERKOCHT

zo 22 augustus 13:30-16:00

Basset hound

UITVERKOCHT

za 4 september 10:30-13:00

Labradors

UITVERKOCHT

za 4 september 13:30-16:00

Doodles

UITVERKOCHT

zo 5 september 10:30-13:00

Beagles

UITVERKOCHT

zo 5 september 13:30-16:00

Teckels

UITVERKOCHT

za 11 september 10:30-13:00

Berg- en Sennenhonden

UITVERKOCHT

Als het ras van jouw hond er niet tussen staat, dan betekent dat dat wij dat ook niet organiseren. Je mag natuurlijk altijd zelf de vijver afhuren en zelf het initiatief tot een rasdag nemen. Dat gebeurt vaker bij de zwemvijver.