Extra openingstijden en meldingen:

VANAF MAANDAG 14 SEPTEMBER 2020 ZIJN WE WEER GESLOTEN VOOR REGULIER BEZOEK

Vooraf reserveren VERPLICHT

Om naar de hondenzwemvijver te kunnen komen is het noodzakelijk om jezelf van te voren telefonisch of via app aan te melden. Je komt dan op de gastenlijst te staan. 

LET OP: voor de rasdagen geldt dat je een ticket moet kopen via onze website. Dus dan is reserveren via app of telefonisch niet nodig.

Toegangsprocedure

Reserveren kan pas vanaf 2 dagen voorafgaand aan de datum en uitsluitend telefonisch. Om de administratieve druk zo laag mogelijk te houden hoeft er pas betaald te worden bij aankomst. 

Bij aankomst krijgen  jullie allemaal een aantal vragen over jullie gezondheid, de zogenaamde gezondheidscheck. We gaan er van uit dat iedereen de vragen naar waarheid beantwoord. Wanneer kan iemand NIET toegelaten worden op het terrein:

  • Bij koorts van uzelf of      een van uw huisgenoten (wij zullen de temperatuur niet gaan meten)
  • Bij verkoudheid
  • Bij benauwdheid

   Verder geldt het volgende:

  • Houd altijd 1,5m afstand
  • Nies en hoest in uw      elleboog
  • Per zitje mogen max. 4      personen zitten. Het is niet toegestaan om met z’n allen om 1 tafeltje te      zitten ivm de 1,5m regel. 
Terugkerende thema avonden (entree 5,00 per hond, GEEN kaartverkoop, wel vooraf telefonisch reserveren)

Deze avonden zijn dus uitsluitend bestemd voor de thema's en we zijn alleen geopend op de aangegeven datums. Klik dus even door op de link om te zien of de datum die je wilt komen ook daadwerkelijk bestemd is voor je hond.


Entree

De entree bedraagt € 5,00 per hond tijdens de reguliere openingstijden. Er worden dit jaar geen strippenkaarten meer verkocht. De reeds gekochte kaarten kunnen dit jaar worden opgemaakt.


Voor de rasdagen en ochtenden gelden afwijkende prijzen en is het nodig om vooraf kaartjes te kopen.


Wij hebben een pinautomaat dus pinbetalingen zijn mogelijk.


LIKE ONS OP FACEBOOK EN JE WORDT OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN EXTRA OPENINGSTIJDEN EN EVENEMENTEN.