Bijeenkomst 12 april voor Whatsapp leden

Op vrijdag 12 april bezoeken Lodewijk Hoekstra en de wethouder duurzaamheid van de gemeente Boxmeer de hondenzwemvijver in Oeffelt. Bindels Tuinen heeft de hondenzwemvijver met tuin aangelegd dat voldoet aan tuinlabel A volgens de NL Greenlabel gedachte. Dit betekent dat de hondenzwemvijver met de omliggende tuin op een duurzame wijze is gerealiseerd. Het groen rondom de vijver heeft een stimulerende werking op de biodiversiteit. Daarom krijgt Bindels Tuinen die ochtend het Tuinlabel A uitgereikt door Lodewijk Hoekstra. En daar zijn we heel erg trots op.


 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

10:00-10:30 ontvangst

11:00-11:05 welkomstwoord door Roy Bindels

11:05-11:20 Wethouder duurzaamheid (Mevr. B. de Bruin) over duurzaamheid in de gemeente Boxmeer

11:20-11:40 Lodewijk Hoekstra over biodiversiteit, NL Greenlabel en het tuinlabel. Daarna uitreiking tuinlabel aan Bindels Tuinen

11:40-11:45 de aanwezige honden openen symbolisch de zwemvijver

11:45-12:30 rondkijken, netwerken


Opgeven voor deze bijeenkomst?

Voor de opening van de vijver bieden we 10 honden met hun baasje de kans om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Tijdens het officiele gedeelte willen we dat alle honden zijn aangelijnd. Daarna zullen de aanwezige honden rond 11:40 de zwemvijver officieel openen. Uiteraard gaan Joep en Jet voorop.

Wil jij graag aanwezig zijn? Geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Bij meer opgaves zullen we overgaan tot loting. We stellen het erg op prijs dat je jezelf alleen opgeeft als je zeker weet dat je ook aanwezig bent. Het is de bedoeling dat je vanaf 10:30 aanwezig bent.