Vrijwilliger worden bij de hondenzwemvijver

De hondenzwemvijver opent vanaf april 2019 voor het 3de jaar het zwemseizoen. Gelukkig kunnen we zeggen dat de populariteit groeiende is en daarmee verwachten we dit jaar ook weer meer honden met hun baasjes.

Dat betekent dat het ook drukker zal gaan worden. En daarom zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers die tijdens openingstijden toezicht kan en wil houden op het veld. Vrijwilligers die het leuk vinden om met honden om te gaan en die ook in kunnen schatten of het spel tussen de honden nog leuk is.


Bezit jij de volgende eigenschappen:

·        Vriendelijke persoonlijkheid

·        Houdt van het maken van een praatje met anderen

·        Houdt van honden

·        Heeft inzicht in het gedrag van honden

·        Is niet bang om het gesprek aan te gaan met de baasjes indien een hond / groep honden onrust veroorzaakt op het terrein

Informatiemiddag 16 maart

Op zaterdag 16 maart 2019 is er een informatiemiddag 13:30-15:00. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Geef je dan op voor de informatiemiddag en stel al je vragen. Opgeven voor deze middag kan door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je geen tijd op 16 maart en/of je weet al dat het iets voor jou is, stuur dan je motivatiebrief naar info@hondenzwemvijver.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op via 06-57572772.


Opgeven voor de informatiemiddag:

Training

Als je geschikt blijkt als vrijwilliger, dan zal een training deel uit maken van de vervolgprocedure. Dit is een middag waarin veel voorkomende situaties worden behandeld. Je krijgt dan handvatten hoe te handelen als zich een dergelijke situatie in de praktijk voordoet.