Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Voorwaarden prijsvraag

Op zondag 19 april stelt de Hondenzwemvijver 2 blokken beschikbaar om te komen zwemmen met de hond. Je kunt kans maken op zo'n blok van 1,5 als je aan de prijsvraag meedoet. Ook verloten we een aantal hondentaarten onder de deelnemers van deze prijsvraag.


Prijs

Op zondag 19 april 2020 kun je gedurende 1,5 uur gebruik maken van de zwemvijver met max. 3 personen uit hetzelfde huishouden en max. 5 honden. Het tijdsblok ligt tussen 12:00-16:00.

Je maakt kans als je antwoord op de prijsvraag voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt een vriend of vriendin getagd wie jij dit ook zou gunnen
  • Het getal dat je noemt het dichtst bij de werkelijkheid zit.
  • Je het bericht leuk hebt gevonden waar de prijsvraag instaat


Voorwaarden

 

- De uitslag zal via Facebook bekend worden gemaakt. Bij meerdere goede antwoorden zullen we de prijs gaan verloten. Hierover wordt overigens NIET gecorrespondeerd.

- De prijs geldt alleen op zondag 19 april 2020 tussen 12:00-16:00 

- Als je deelneemt, dan moet je ook zeker weten dat je beschikbaar bent op 19 april tussen 12:00-16:00.

- De prijs is niet overdraagbaar. Als je hebt meegedaan en je wint terwijl je niet kunt, dan kijkt Hondenzwemvijver Ut Poeleke naar de eerst volgende die voldoet aan de voorwaardes van de prijsvraag.

- max. 3 personen uit hetzelfde huishouden en max. 5 honden.

- Het feit dat je een vriend of vriendin hebt getagd wil dus NIET zeggen dat hij of zij ook mee kan. De prijs geldt echt alleen voor max. 3 personen uit hetzelfde huishouden.Op vrijdagmiddag 17 april maken we de winnaars bekend via Facebook tussen 16:00-17:00