Over ons

Samen met mijn partner Roy, run ik de hondenzwemvijver. De hondenzwemvijver is een aanvulling op onze werkzaamheden. Roy is hovenier en heeft een hoveniersbedrijf (Bindels Tuinen) en ikzelf heb me als fotograaf een aantal jaren geleden gespecialiseerd in de hondenfotografie (Uwhondenfotograaf.com).

In 2016 kwamen Roy en ik tijdens een vakantie in Oostenrijk met onze hond Joep op het idee om een zwemvijver te maken. En bij terugkomst werd de daad bij het woord gevoegd. Toen de zwemvijver een feit was waren we van mening dat het toch wel iets groter en mooier was geworden dan in eerste instantie bedoeld. En daarom ontstond het idee om meer mensen met hun hond hier van te laten genieten. En daarom opende we onze poorten in 2017 voor het publiek. Dit was een proef en bevindt zich nog steeds in de proeffase zodat we veel kunnen leren.


Onze honden

Zelf hebben we 2 labradors. Onze Joep is onze eerste hond. Hij heeft ons hart gestolen en voor altijd de liefde voor het ras Labrador Retriever vastgelegd. Toen Joep 9 jaar was besloten we een tweede labrador erbij te nemen. En graag een teefje. Deze bewuste keuze komt voort uit de wens om een keer een nestje pups te hebben. Maar dan wel op de juiste wijze met een stamboom. 

En zo konden we op 3 februari 2017 ons tweede hondje ophalen bij de fokker. Jet, een prachtdame. Maar ze moest nog veel leren en wij dus ook weer.

En toen?

Inmiddels heb ik een aantal cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten. En ook om hulp te kunnen bieden in geval er iets gebeurt tijdens een bezoek aan de hondenzwemvijver.

- EHBO voor de hond

- Hondenmassage KMB

- Intuïtief communiceren met dieren