Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Intuïtief communiceren met dieren.

Wist je dat jouw hond, jouw dier wel degelijk kan praten? Alleen wij verstaan ze niet meer. Dat zijn we in de loop van de jaren vergeten. Sterker nog, die capaciteit wordt niet getraind waardoor we hem vergeten. 


En omdat ik zo benieuwd ben naar wat de dieren te melden hebben, ben ik die vaardigheid gaan oppakken en trainen. Na het volgen van de cursus intuïtief communiceren met dieren heb ik veel geoefend met de honden van familie, vrienden en bekenden. En telkens na een gesprek met een hond ben ik weer verwonderd. Verwonderd over dat wat we aan de buitenzijde zien en wat er daadwerkelijk speelt in de hond. Welke emoties de hond kan hebben. 

En dan volgt het terugkoppelgesprek met de baasjes. Iedere keer weer spannend om te horen of datgene wat de hond mij vertelde ook wordt herkend door de baasjes. En dat geeft vertrouwen. Vertrouwen in het feit dat ik wel degelijk kan praten met honden, met dieren. Erg leuk om te ontdekken.


Mijn specialiteit ligt met name op het gebied van het benoemen van pijn. Waar heeft de hond pijn, wat zijn de klachten? Maar ook om te bespreken of de hond klaar is voor het einde dat komen gaat. Een onderwerp dat altijd lastig is. Het geeft de baasjes rust als ze weten wat de hond vindt of denkt.


Gesprek met jouw hond?

Wil je graag dat ik een keer met je hond praat? Ik doe dat graag. Maar het kost me wel tijd en concentratie. En omdat ik nog steeds aan het oefenen ben vraag ik een kleine tegemoetkoming daarin. Een gesprek met je hond kost daarom slechts 25,00.


Let op: dit gesprek is nooit een vervanging op een bezoek aan de dierenarts. Als je ziet dat je hond pijn heeft, of andere klachten heeft, ga dan ALTIJD eerst naar de dierenarts. Een gesprek met de hond is complementair.

Om een gesprek te kunnen hebben met jouw hond, heb ik een duidelijke portretfoto nodig. Die kun je zelf maken met je telefoon. Zolang de ogen van de hond er maar duidelijk opstaan. GEEN flitslicht gebruiken. Het gesprek voer ik op afstand. Ik hoef dus niet bij de hond te zijn of naar jouw toe te komen.


Interesse in een consult met je hond?

Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem daarna telefonisch contact met je op.


Warme groet,

Monique Nillesen