Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Hondenspeeltuin Ut Poeleke

In de hondenspeeltuin kunnen de honden lekker ravotten, met elkaar spelen, zwemmen in de grote hondenzwemvijver, op de trampoline liggen en nog veel meer wat ze graag doen. En dat allemaal in de regio Nijmegen, Boxmeer, Venray, Venlo.

Het terrein met hondenzwemvijver is volledig omheind.


Samen genieten

De hondenspeeltuin is een plek waar je bovenal samen kunt genieten. Je hond speelt lekker met de andere gasthonden en jullie zitten ondertussen met een drankje achterover en genieten van het plezier van je hond. Net zoals het met kinderen gaat, zo gaat het ook met de honden. Als de hond plezier heeft, dan hebben de baasjes dat ook.En dat is de filosofie van de hondenspeeltuin. Genieten samen met je hond.


Hondenzwemvijver

Het belangrijkste onderdeel van de hondenspeeltuin is de hondenzwemvijver. Je hond kan er lekker in afkoelen en zwemmen. Het loopt geleidelijk af. Ook als je hond niet graag met de pootjes los komt van de bodem, heeft hij nog voldoende plek om af te koelen.

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de hondenspeeltuin. Deze evenementen kunnen een thema hebben zoals bijvoorbeeld een chihuahuadag of een retrieverdag. Ook worden er avonden georganiseerd speciaal voor kleine hondjes en puppy's.


Voordelen van de hondenspeeltuin

De grootste voordelen van de hondenspeeltuin zijn:

  • Omheind
  • Overkapping (vanaf 2021)aanwezig waar je droog kunt zitten in geval van regen
  • Ruim terras met bankjes en tafels
  • Er zijn drankjes verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen
  • Er is een toilet aanwezig.
  • Er is een hondenzwemvijver op het terrein
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Parasols aanwezig in geval schaduw gewenst is
  • Goed bereikbaar, op 1 km afstand van afslag Oeffelt A73


Openingstijden hondenspeeltuin

De openingstijden van de hondenspeeltuin vind je hier

Extra openingstijden van de hondenspeeltuin worden kenbaar gemaakt op Facebook en op de website. Ook kun je jezelf aanmelden voor de whatsapp service. Dan krijg je altijd als eerste een appje als er iets extra's wordt georganiseerd of als er extra openingstijden zijn. Opgeven voor de whatsapp service.


Afhuren van de hondenspeeltuin

Het is mogelijk om de hondenspeeltuin af te huren voor een groep. Bijvoorbeeld als je met de leden van de hondenschool een keer iets wilt organiseren. Of als je een terugkomdag wilt organiseren als fokker van een nest. Er zijn diverse redenen waarom je de hondenspeeltuin zou kunnen en willen afhuren. Meer info over het afhuren van de hondenspeeltuin.