Faciliteiten

De hondenzwemvijver bevindt zich op het terrein van Bindels Tuinen. Dit terrein grenst aan de provinciale weg. Om de hondenzwemvijver te bereiken parkeer je dus op de parkeerplaatsen van Bindels Tuinen en samen met je hond (aangelijnd) loop je via het graspad naar de hondenzwemvijver. Eenmaal de poort voorbij van de hondenzwemvijver mag je hond vrij rondrennen.

Er staan diverse picknickbanken op het terrein waar je plaats kunt nemen. En voor de kinderen en de honden is er ook een grote trampoline aanwezig.

Toilet

De bedrijfsloods van Bindels Tuinen heeft een toilet waar je gebruik van kunt maken tijdens je bezoek aan de zwemvijver. Vraag even aan de balie waar je daarvoor terecht kunt.


Drankjes en eten 

Aan de balie in de tent zijn koude en warme dranken verkrijgbaar. Ook is er de mogelijkheid om je honger te stillen. Snacks en knabbels zijn verkrijgbaar. En pinnen is uiteraard mogelijk.

Rolstoeltoegankelijk?

Het terrein is rolstoel toegankelijk. Er zijn geen drempels of iets dergelijks aanwezig. Wel zul je over gras moeten rijden. Als het wat langer heeft geregend dan kan dat lastig zijn. 

We hebben geen invalidentoilet.