Hondenzwemvijver 'Ut Poeleke'
Genieten samen met je hond
 

Faciliteiten

De hondenzwemvijver bevindt zich op het terrein van Bindels Tuinen. Dit terrein grenst aan de provinciale weg. Parkeren kan op het parkeerterrein en samen met je hond (aangelijnd) loop je naar de hondenzwemvijver. Daar betreed je via de sluis het terrein. In de sluis mag je je hond van de lijn afhalen zodat je hond onaangelijnd het echte terrein op kan.

Er staan diverse picknickbanken op het terrein waar je plaats kunt nemen. En voor de kinderen en de honden is er ook een grote trampoline aanwezig.


Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid aanwezig waar je tegen hele schappelijke prijzen een koud of warm drankje kunt krijgen. Voor de lekkere trek kun je daar ook terecht want snacks zijn verkrijgbaar. En de menukaart voor de hond zal niet ontbreken. Je kunt er contant betalen of per pin.


Toilet

De bedrijfsloods van Bindels Tuinen heeft een toilet waar je gebruik van kunt maken tijdens je bezoek aan de zwemvijver. Vraag even aan de balie waar je daarvoor terecht kunt.


Rolstoeltoegankelijk?

Het terrein is rolstoel toegankelijk. Er zijn geen drempels of iets dergelijks aanwezig. Wel zul je over gras moeten rijden. Als het wat langer heeft geregend dan kan dat lastig zijn. 

We hebben geen invalidentoilet.