Faciliteiten

De hondenzwemvijver bevindt zich op het terrein van Bindels Tuinen. Dit terrein grenst aan de provinciale weg. Om de hondenzwemvijver te bereiken parkeer je dus op de parkeerplaatsen van Bindels Tuinen en samen met je hond (aangelijnd) loop je via het graspad naar de hondenzwemvijver. Daar betreed je via de sluis het terrein. In de sluis mag je je hond van de lijn afhalen zodat je hond onaangelijnd het echte terrein op kan.

Er staan diverse picknickbanken op het terrein waar je plaats kunt nemen. En voor de kinderen en de honden is er ook een grote trampoline aanwezig.

Eten en drinken in "hondenherberg Ome Joep & Tante Jet"

Op het terrein is een gelegenheid aanwezig waar je tegen hele schappelijke prijzen een koud of warm drankje kunt krijgen. Voor de lekkere trek kun je daar ook terecht want snacks zijn verkrijgbaar. Je kunt er contant betalen of per pin.

Om vooruit te lopen op de feiten hebben we aan deze plek alvast een leuke en gezellige naam gehangen. Hondenherberg Ome Joep & Tante Jet. Een plek waar je even tot rust kunt komen. In 2019 nog eventjes de tent, maar op termijn gaat deze vervangen worden door een comfortabel gebouwtje waar je beschut tegen alle weersinvloeden eventjes kunt zitten met je hond. En de menukaart voor de hond zal niet ontbreken.

p.s. overnachten is niet mogelijk, helaas.

Toilet

De bedrijfsloods van Bindels Tuinen heeft een toilet waar je gebruik van kunt maken tijdens je bezoek aan de zwemvijver. Vraag even aan de balie waar je daarvoor terecht kunt.

Snuffelweide

Vanaf 2019 is er op het terrein ook een snuffelweide aanwezig. Een stuk weide van circa 2.000 m2 waar je hond lekker kan rondsnuffelen op zijn gemak. Het is mogelijk om deze snuffelweide apart af te huren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rolstoeltoegankelijk?

Het terrein is rolstoel toegankelijk. Er zijn geen drempels of iets dergelijks aanwezig. Wel zul je over gras moeten rijden. Als het wat langer heeft geregend dan kan dat lastig zijn. 

We hebben geen invalidentoilet.