Kamperen met je hond Pinksteren 2019 (volgeboekt)

Een geheel verzorgd en georganiseerd weekend samen met je hond. Het terrein waar je de tent opbouwt is een omheind terrein waar je hond vrij kan rondlopen en samen met de andere gasthonden kan spelen. Dit is tevens het terrein waar ook de hondenzwemvijver is. Alles binnen handbereik.

Dit kampeerweekend is een evenement waar je jezelf voor kunt opgeven. Het is een all-in weekend. Alle drankjes zijn inbegrepen evenals de bbq en het ontbijt. En we willen het gezelschap klein houden. Maximaal 10-20 honden. Hierdoor blijft alles erg overzichtelijk en is het voor iedereen ook gemakkelijk om contact te leggen.

Terwijl jij je tent opbouwt is jou hond(en) al aan het spelen met de andere gasthonden.

Tenten, campers en caravans zijn welkom op het terrein.


In 2019 hebben we 1 kampeerweekend gepland waarvoor je jezelf kunt opgeven om te komen kamperen met je hond.

zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019 (Pinksterweekend)


Programma

Zaterdag

13:00 Ontvangst en opbouwen tenten

14:00-14:30 Kopje koffie met iets lekkers

15:00 wandeling met de hond van circa 1,5 uur (vrijwillig, niet verplicht)

18:00 start bbq

> 21:00 aansteken van de vuurschaal

 

Zondag 

9:00 ontbijt

11:00 tenten afbouwen 


Er is voldoende tijd dat de hond kan ravotten op ons terrein en het water in kan duiken. De baasjes hebben ondertussen alle tijd om achterover te hangen met een drankje. 


Kosten

Dit volledig verzorgde weekend kost € 65,00 p.p. De hond mag gratis mee. Je kunt je alleen opgeven voor dit weekend als je ook je hond meeneemt. KInderen met een leeftijd t/m 12 jaar betalen een bijdrage van € 10,00.

Opgeven

Je kunt jezelf opgeven voor de reservelijst door onderstaand formulier in te vullen. Het weekend is namelijk helemaal volgeboekt. Als er iemand annuleert, kan ik contact met je opnemen.

 


 


Fotoalbum kampeerweekend