Husky dag zondag 5 mei 2019

Vind jij het leuk als je Husky met andere Husky's speelt? En vind je het ook leuk om met andere Husky baasjes te praten over de typische dingen van jou Husky? Dan is deze Husky dag iets voor jullie.

Ook als je hond niet van water houdt is de zwemvijver een leuke plek om naar toe te gaan. De uitgebreide speelweide (circa 3.000m2) rondom de vijver biedt voldoende gelegenheid om te stoeien, te rennen en te spelen. En als dat nog niet genoeg is, kunnen de Husky's ook nog de snuffelweide in (circa 2.000m2). Genoeg ruimte voor deze prachtige honden.

Kruisingen met het ras Husky zijn op een ander moment welkom. Op de Husky dag verwelkomen we alleen de echte Husky.

Omheining

Het terrein is rondom volledig omheind. Meer info over de omheining vind je hier. Ook is er op het terrein een kippenren aanwezig. Speciaal voor deze Husky dag zullen wij de kippen op een andere locatie onderbrengen zodat jou hond niet wordt afgeleid door deze leuke beestjes. Dus geen nood, de kippen zijn niet aanwezig.

Eten en drinken

Op het terrein is een gelegenheid waar je gekoelde en warme dranken kunt kopen. Ook zijn er diverse snacks en knabbels verkrijgbaar. 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wij zorgen graag voor jullie en daarom zijn drankjes en iets te eten verkrijgbaar tegen hele schappelijke prijzen. Daarmee zorgen we dat de hondenzwemvijver ook in de toekomst mogelijk blijft voor iedereen. Pinnen is uiteraard mogelijk

Wanneer is de Husky dag?

Zondag 5 mei

Tijdstip 13:00 - 17:00

Adres: Scheperstraat 2a 5441 PN Oeffelt

Tel: 06-57572772

Opgeven is NIET nodig. Je ben van harte welkom tussen 13:00 - 17:00

Entree: € 5,00 per hond (pinnen is mogelijk)


Entree

We vragen een tegemoetkoming in de kosten van € 5,00 per hond. Deze kan je aan de balie op het terrein voldoen. Pinnen is uiteraard ook mogelijk. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

Faciliteiten

Er staat een gelegenheid op het terrein met een balie waar ook iets te drinken te krijgen is. Een toilet is ook aanwezig. Verder zijn er op het terrein diverse bankjes, tafels en stoelen aanwezig zodat je kunt zitten terwijl je hond aan het rennen, zwemmen, spelen of rusten is.
Er zijn voldoende prullenbakken geplaatst zodat je heel gemakkelijk de poepjes van je hond kunt weggooien. Op die manier houden we het terrein met zijn allen schoon. Fijn voor iedereen en wij zijn jullie daar heel dankbaar voor.

Standhouders

Op deze Husky dag staat er een stand met hondensnacks. En misschien zijn er nog wel meer standhouders.

 

Wil jij een stand neerzetten tijdens deze themadag? Neem dan contact met me op via info@hondenzwemvijver.nl. Stands met hondensnacks kunnen zich hier niet meer voor opgeven omdat we daarin voorzien zijn.